Digitas Brussel: Online tool voor intermediairs en eerstelijnswerkers

De Digitas Brussel Is vaccineren tegen corona nog nodig? is een duurzame online tool voor intermediairs en eerstelijnswerkers die in contact komen met kwetsbare Brusselaars. De tool werd gebaseerd op de Verteltas Vaccineren tegen corona, is dat iets voor mij? die Logo Dender vzw in maart 2021 uitbracht. Met deze online update beantwoorden we vragen aan de hand van heldere tekeningen en laagdrempelige teksten:

  • Waarom kan ik nog ziek worden nadat ik gevaccineerd ben tegen corona?
  • Wat is een boostervaccin en waarom hebben we meerdere vaccinaties nodig?
  • Wat is een coronabarometer?
  • Waar kan ik me in Brussel laten testen en vaccineren?

Via de interactieve inhoudstafel spring je vlot van het ene onderwerp naar het andere. Op iedere pagina staat een link naar een website waar je steeds de meest recente informatie over het onderwerp kan terugvinden. Extra video’s geven meer informatie over de verschillende onderwerpen.

Meer informatie over de tool is beschikbaar op de website van de VGC.